За Фирмата

Фирма „Геаком” ООД е млада и динамична компания, която работи в областта на  изграждането и поддържането на TCP/IP и VoIP мрежи в LAN, MAN и WAN среда. Нашият фокус е върху предлагането на високотехнологични решения за корпоративни и бизнес клиенти, осигуряване на ефективно приложение на хибридни технологии в телекомуникациите и компютърните мрежи, предоставяне на интегрирани информационни продукти, прилагащи конвергирани мрежи на пренос на данни, глас и видео.

Нашата Мисия

Ние определяме мисията на своите ежедневни усилия в една обща идея – да работим за реализиране на иновационни продукти чрез  конвергиране на съвременнни телекомуникационни и информационни технологии. Ние вярваме, че така ще успеем да  посрещнем нуждите на нашите клиенти от мощни и ефективни средства за комуникация и управление на своя бизнес.

За контакти

Ще се радваме на  всеки контакт с Вас – да отговорим на запитване, да обсъдим интересен въпрос, да получим Вашето мнение или препоръки. Моля, попълнете формата в раздел "Форма за запитване" или просто ни пишете на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За оперативна връзка моля, позвънете на нашите телефони:

032/ 959-188;

0878 400 571;

Нашите Цели

Основна цел на фирмата ни е най-пълно и адекватно прилагане на съвремените мрежови и информационни технологии с отчитане на специфичните нужди на всеки отделен клиент за осигуряване на повишена производителност, по-добра организираност и висока ефективност на инвестициите. Нашият стремеж е продуктите ни да реализират преки ползи за потребителите чрез  нови функционалности и реализация на икономии на разходите за телекомуникации и други експлоатационни разходи.

Затова ние дефинираме целите, които постигат нашите продукти и услуги, както следва:

  • изграждане и поддържане на богата функционалност;
  • прилагане на VoIP технология и реализиране на конвергирани решения;
  • интегриране на информационни и  телекомуникационни системи за автоматизиране и управление на бизнес процесите;
  • защита на инвестициите на клиента чрез запазване и интегриране на наличните (legacy) системи и оборудване;
  • подпомагане на потребителя в ефективното управление на наличните телекомуникационни ресурси;